Meerkind blijft open

Praktijk Meerkind blijft tijdens deze lockdown open!

De diensten vallen onder jeugdhulp en worden gezien als essentiële activiteiten die doorgang moeten hebben. Kinderen kunnen gewoon naar de praktijk blijven komen, of indien gewenst, maken we een afspraak via videobellen. Er staat een scherm op de tafel en er wordt voldoende geventileerd en schoongemaakt. Dit betekent dat ook de onderzoeken zoveel mogelijk door zullen gaan.

Ouders wordt verzocht zoveel mogelijk buiten te blijven als ze de kinderen komen brengen of halen. Bij oudergesprekken wordt het liefst gebruik gemaakt van videobellen.

In verband met grote drukte is de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een intakegesprek eind januari. Ik probeer zoveel mogelijk telefonische vragen te beantwoorden, maar gezien de drukte werkt een mail beter in het geval van een nieuwe aanmelding.

De tweede week van de kerstvakantie zijn wij gesloten.
Voor iedereen die de website bezoekt: blijf gezond en fijne feestdagen!